Alleenstaandevakantie

Hangen is ook vakantie vieren
Alleen zijn maar niet zonder op vakantie te gaan.
Want de alleenstaande gaat natuurlijk ook lekker op vakantie. Alleen heeft hij of zij niet altijd direct iemand die meegaat. Je kan natuurlijk gewoon lekker alleen ergens heen gaan en dingen in de wereld ontdekken maar het is ook mogelijk om met een georganiseerde groepreis mee te gaan. Je weet van jezelf wel wat je het meeste aanspreekt. Maar met een groepsreis weet je zeker dat je in ieder geval aanspraak hebt en je indrukken kan delen met anderen.

Varen

Over varen kan je lezen bij vaarvakantie maar voor alleenstaande is er iets speciaals.
SOS-Holland is een groep mensen die het leuk vinden om met elkaar te zeilen. Sommigen hebben een boot, anderen niet. Er wordt gevaren in schepen van leden en in gehuurde boten. Singles?
SOS staat voor 'Singles Sailors on Sailboats'. Je doet mee als je in je directe omgeving geen (mede-) zeilers hebt, of in een ander gebied en/of soort schip wilt varen. Met nadruk willen ze stellen dat ze geen contactclub zijn. Het gaat ze vooral om het gezamenlijk beleven van een hobby en eventueel, als gevolg daarvan, uitbreiding van je (zeil)vriendenkring. Met andere woorden: Het alternatief voor "solo" zeilen!
Kijk dus even op SOS-Holland .

Aktiviteiten

Dan is er ook nog aktiviteitenklub Aktivo die is bedoeld voor alleenstaanden in de leeftijd van 25 tot en met 45 jaar. Door deel te nemen aan de georganiseerde aktiviteiten ontmoet je andere singles van je eigen leeftijd. Op een spontane manier kun je interesses en ervaringen uitwisselen en zo je vrienden- en kennissenkring uitbreiden! Alle aktiviteiten worden voor en door leden georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit eerder geweest bent en er zijn bovendien aktiviteiten die je in je eentje misschien niet zo snel zult doen.

One2gethertravel

Dit is de reisorganisatie waar je moet wezen voor eenoudervakanties want ook dan wil je lekker op vakantie. Zeker weten dat je een reis vindt die bij je past. Het aanbod is groot. Van korte stedentrips, ontspanning in de zon en stevige survivals tot lange rondreizen, actie in de sneeuw en cultuurreizen op niveau. Met een groep of individueel. En hoewel elke vakantie een leeftijdslabel meekrijgt, blijft de keuze voor de reis helemaal bij jezelf.Eliza was here

Een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in o.a. Portugal, Malta, Madeira. De eilanden Tenerife, Kreta, Rhodos staan te popelen om aan het aanbod te worden toegevoegd. Eliza was here is op zoek naar de couleur locale van het land.
Laat je verrassen op de website van Eliza was Here

WaytoStay

Waytostay verhuurt appartementen voor stedentrips en vakanties. Dat doen ze in de 18 leukste steden van Europa, inclusief Parijs, Londen, Barcelona en Berlijn. Ze hebben een portfolio met meer dan 3000 accommodaties en focussen zich 100% op de kwaliteit, de locatie en het karakter van hun appartementen. Kijk op de website van WaytoStay

Groepsreizen

groepsreizen zijn de ideale plek om liefdes op te duikelen. Heb je amoureuze bijbedoelingen, zorg ervoor dat je reist in een groep die aansluit bij je eigen interesses. Niets is zo frustrerend als dat je terechtkomt tussen gelukkige bejaarde echtparen op een reis door het romantische Toscane.

Singles

En wie ook zorgeloze vakanties voor singles organiseert is Kras. Zij bieden een gevarieerd en groeiend reisaanbod voor singles; zonvakanties, cultuurreizen, rondreizen, vakanties met activiteiten en excursies, cruises en wintersport.
Dus nu naar: KRAS Singles aanbiedingen
Maar je kunt ook terecht bij Single Reizen

Stayokay

De hostels van Stayokay (voorheen jeugdherbergen) bieden onderdak aan families, individuele gasten en groepen. Dus ook als je alleen reist kun je voor weinig geld overnachten in een lekker bed. Beddengoed en ontbijt inbegrepen. Ze hebben ook een Stayokay Card en daarmee krijg je nog meer korting. Check de site van Stayokay .

Pelikaan Excursiereizen

Al jaren biedt Pelikaan Reizen busreizen naar uiteenlopende bestemmingen door heel Europa. Persoonlijke aandacht en comfort staan voorop. Tijdens de reizen verblijft men in goede middenklasse hotels. Het vervoer wordt volledig verzorgd met luxe comfort class touringcars.
Ook voor een single-vriendelijke reis kun je hun website bekijken.
Pelikaan Busreizen

Andere tips


 

Waytostay.com

[Hart] op zoek naar een kwaliteitscamping?