101 vakantietips
Home
Algemeen
Alleenstaande
Attractieparken
Autovakantie
Autoverhuur
Avontuurlijk
Babyvakantie
Backpackvakantie
Biervakantie
Brochures
Bungalowvakantie
Busreizen
Christelijkevakantie
Cruise
Culinaire Vakantie
Cultuurvakantie
Ecotoerisme
Familievakantie
Fietsvakantie
Goedkoop
Groepsreizen
Hotelvakantie
Huisdierenvakantie
Internetboekingen
Jeugdvakantie
Kampeervakantie
Kerstdagen
Kindervakantie
Knutselen
Landenvakantie
Lastminute
Liftvakantie
Logeren
Mindervalide
Motorvakantie
Museums
Naturisme
Nieuwsbrief
Paardrijvakantie
Prijsvragen
Rondreis
Routeplanners
Safari
Skivakantie
Speciaal/apart
Sportvakantie
Stedenreizen
Strandvakantie
Tienervakantie
Tijdschriften
Treinvakantie
Tuinvakantie
Vaarvakantie
Vakantiefoto's
Vakantiestress
Veiligheidthuis
Vliegreis
Vliegtickets
Vliegvakantie
Vliegvelden
Wandelen
Watersport
Weekendjeweg
Werkvakantie
Winkelen
Wintervakantie
Zeilvakantie
Zoeken
Zomervakantie
Zonvakantie
Zuipvakantie

Alle ActiviteitenLinks

Disclaimer  Goedkope Vakantie

  Geef niet veel geld uit,neem een goedkope vakantie
  Soms wil je een goedkope vakantie omdat je gewoon even niet genoeg geld hebt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om thuis te blijven en zo te besparen. Maar ontspannen doe je meestal niet echt als je thuisblijft. Bepaalde dagelijkse klussen en werkzaamheden in huis ga je toch oppakken. (Wat natuurlijk ook niet verkeerd hoeft te zijn!)
  Dus toch maar lekker op vakantie. Op een goedkope vakantie!
  Daarom staan op deze pagina een aantal tips om goedkoop, of in ieder geval goedkoper, en leuk op vakantie te gaan. Het vakantiegevoel zal er zeker niet minder om zijn.

  Wil je naar een evenement of attractiepark. Kijk dan even of je online de kaarten kan kopen met fikse korting.
  O.A. korting op Slagharen, Beekse bergen, plopsaland, Phantasialand, Toverland, de Efteling, Duinrell, Aviodrome, Dierenpark Emmen en nog veel meer.

  Flight Alert
  Wil je goedkoop wilt vliegen en je hebt een maximale prijs in je hoofd dan is Flight Alert een geweldig initiatief. Je geeft op waar je heen wilt en wat je er maximaal voor wilt betalen en krijgt dan een mailtje als er een aanbieding is. Vul het even in!

  Meer lezen hierover kan op de website

  Last-minute
  Laat boeken, goedkoop vliegen. Prima manier om te besparen op vliegtickets. Maar let wel op! Veel aanbiedingen zijn lokkertjes en vallen de echte prijzen tegen dus wel goed blijven lezen wat er precies wordt aangeboden.
  En dan horen de Goedkope vliegtickets er ook bij.
  Kijk hiervoor bij
  En niet alleen vluchten kunnen last-minute goedkoper zijn dan normaal. Ook complete reizen kunnen zo een goedkope(re) vakantie opleveren. Kijk voor deze last-minutes op deze site op de pagina lastminute

  Werkvakantie
  Werken op je vakantiebestemming kan heel uitdagend maar tevens ontspannend zijn. Een werkvakantie is een nuttige vakantiebesteding omdat je anderen helpt en tevens is het natuurlijk een goedkope vakantie. Het zal in ieder geval een leuke vakantie zijn. Kijk voor meer info op de pagina werkvakantie .

  CouchSurfing
  Couchsurfen is een leuk principe. Het principe is dat mensen een 'sofa' ter beschikking stellen waar je dan kunt slapen. Die sofa is ook vaak wat anders zoals een eigen kamer met bed, een plek in de tuin voor een tent of een plaats op de vloer voor je luchtbed.. Een gratis overnachting voor wat gezelligheid bij de mensen. Er zijn websites waar je dit soort adressen kan vinden en dan weet je zeker dat het adres betrouwbaar is. Kijk voor meer info op CouchSurfing op wikipedia

  Oppassen
  En als je zelf geen woning hebt om te ruilen kun je misschien wel op iemand anders huis passen. Er is een landelijke oppas centrale die je aan adressen kan helpen in Nederland en Vlaanderen. De website: Holidaylink
  Maar natuurlijk kun je ook eens bij vrienden en bekende informeren wat ze met het huis doen als ze op vakantie zijn. Zelfs al is de andere woning maar 10 kilometer verder kun je echt genieten van je goedkope vakantie.

  Vergelijken
  Het vergelijken van verschillende reizen kan ook altijd wat opleveren. De ene reis kan een stuk goedkoper zijn dan de andere terwijl er soms geen, tot erg weinig verschillen zijn. Het is altijd lekker om op voorhand te weten dat je in ieder geval niet de duurste vakantie gekozen hebt.
  Kijk bijvoorbeeld maar eens op:  Woningruil
  De woning ruilen tijdens de vakantie. Niet alleen goedkoop, maar je hebt meteen iemand voor de planten, de dieren en de post. Het is wel iets waar je van moet houden want er komt natuurlijk wel een vreemde in je huis wonen. En daar speelt ook vertrouwen een grote rol in. Het is wel een goedkope vakantie want er zijn zo geen verblijfskosten. Je zou zelf met iemand kunnen ruilen maar er zijn ook websites waar je heel veel leden uit alle delen van de wereld kan vinden om met je te ruilen.

  Stayokay
  De hostels van Stayokay (voorheen jeugdherbergen) bieden onderdak aan families, individuele gasten en groepen. Voor weinig geld kun je goedkoop overnachten in een stapelbed. Beddengoed en ontbijt inbegrepen. Ze hebben ook een Stayokay Card en daarmee krijg je nog meer korting. Check de site van Stayokay .

  Fietsvakantie
  Het goedkoopste vervoermiddel om je vakantie te houden. En als je onderweg kampeert dan kan het een heel goedkope vakantie worden. Stippel van te voren de route uit en denk ook eens aan de trein! Met de trein kun je snel grote afstanden overbruggen en het fietsen dan doen op de leuke, rustige plaatsen. Denk ook aan familie en vrienden die ver weg wonen omdat je daar goedkoop kunt overnachten. Vertel ze dat je voor de gezelligheid komt :-) Zie voor meer info fietsvakantie .

  Kindervakantiekampen
  Er zijn veel instellingen die vakanties en dagkampen organiseren voor kinderen en jongeren, tegen een kleine vergoeding.

  Bungalow
  Bij Bungalowspecials doen ze ook niet moeilijk over de prijs.


  Nog eentje
  en als laatste maar zeker niet de minste heb je ook nog Peter Langhout reizen. Prachtige reizen voor niet teveel geld. Zeker als je het niet erg vindt om een tijdje in de bus te zitten kun je goedkoop veel van Europa zien.


  Reizen Winnen
  Kijk op de pagina prijsvragen om leuke reizen te winnen. Als je tot de gelukkige behoort ben je wel heel goedkoop uit. :-)

  Brochures
  De voorbereiding kan ook veel geld opleveren. Vraag verschillende gratis Brochures aan en vergelijk de verschillende prijzen en reizen. Zo kun je tot de conclusie komen dat bij twee soorten reizen, een iets andere reis erg veel goedkoper kan zijn en dat het verder niet eens zoveel verschilt.
Vakantiemail
Aan het surfen op het werk? Iets leuks gevonden?
Stuur deze pagina door naar uw e-mail adres zodat u thuis door kunt gaan!
Stuur nu meteen de e-mail!