Sportvakantie


Sporten tijdens de vakantie is natuurlijk heerlijk. Zeker als je al helemaal gek bent van een bepaalde sport is het leuk om die sport in een ander land, en ander klimaat, ook te beoefenen. En er worden verschillende reizen aangeboden om die sporten te beoefenen. Op deze pagina vind je dus verschillende sportvakanties

Maar ook het bezoeken en bekijken van een sportevenement is een soort kleine vakantie. Je bent met veel gelijkgestemde en bent allemaal voor het zelfde doel in het buitenland. Geniet ervan en moedig je favoriet aan.

Voetbal voor kinderen

Zoek je voetbal vakanties voor kinderen.
Voetbal clinics voor kids gegeven door professionals. Dat wordt nog eens een leuke vankantie voor de kinderen. Als ze van voetbal houden tenminste!

Meer sport

Maar je kunt ook voetbalreizen boeken om wedstrijden te gaan zien. Voor compleet verzorgde voetbalreizen inclusief vlucht, hotel en voetbalwedstrijd.
Kijk bij

Golfsport

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Op de website staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen. De niet golfers die wel meegaan op de golfvakantie kunnen gebruik maken van de heerlijke verwenningsoorden binnen het aanbod.
Zeker even kijken bij Golfreizen.nu.

Golf op Texel

Op Texel kun je ook heerlijk golfen. Golfbaan De Texelse is een Links course golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Uniek is de Par 3 baan waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72 baan met uitdagende hindernissen.
En als je dan een bungalowverblijf boekt bij Vakantiepark de Krim
dan zit je direct naast het golfterrein. Dat is makkelijk en de kinderen kunnen daar zichzelf prima vermaken. Bijvoorbeeld op de schaatsbaan waar het hele jaar door geschaatst kan worden. Dus ook zo kun je sportief bezig zijn op Texel.Formule 1

Gebo.nl is al jaren het adres voor al uw autosport reizen en toegangsbewijzen. Hun jarenlange ervaring, gecombineerd met het feit dat Gebo.nl als enige touroperator voor autosportreizen is aangesloten bij de ANVR en de SGR, maken ze tot een betrouwbare partner voor de autosport reizen. Behalve reizen naar de Formule 1, kunt u ook via Gebo.nl afreizen naar races van de A1GP, DTM en Dakar.
Kijk voor Formule 1 tickets en reizen

Voetbalreizen

Via de site voetbalreizen kun je makkelijk tickets voor buitenlandse wedstrijden krijgen en ook complete reizen. Boek hier uw tickets voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje, Duitsland of ItaliŽ
Andere mogelijkheden vind je ook op de site, zoals de Champions League wedstrijden.
Tevens kun je voor voetbal terecht bij Gebo.nl -- Voetbalreizen
Tijdens het voetbalseizoen bieden ze diverse aantrekkelijke reizen naar speciale wedstrijden uit de Champions League, EK kwalificaties en andere spannende Europese competities aan.

Trivago

Zoek je een hotel in de buurt van je sportactiviteiten? Kijk dan even op de hotelzoekmachine Trivago

Andere tips


 Merapi Tout & Travel

[Hart] op zoek naar een kwaliteitscamping?