101 vakantietips
Home
Algemeen
Alleenstaande
Attractieparken
Autovakantie
Autoverhuur
Avontuurlijk
Babyvakantie
Backpackvakantie
Biervakantie
Brochures
Bungalowvakantie
Busreizen
Christelijkevakantie
Cruise
Culinaire Vakantie
Cultuurvakantie
Ecotoerisme
Familievakantie
Fietsvakantie
Goedkoop
Groepsreizen
Hotelvakantie
Huisdierenvakantie
Internetboekingen
Jeugdvakantie
Kampeervakantie
Kerstdagen
Kindervakantie
Knutselen
Landenvakantie
Lastminute
Liftvakantie
Logeren
Mindervalide
Motorvakantie
Museums
Naturisme
Nieuwsbrief
Paardrijvakantie
Prijsvragen
Rondreis
Routeplanners
Safari
Skivakantie
Speciaal/apart
Sportvakantie
Stedenreizen
Strandvakantie
Tienervakantie
Tijdschriften
Treinvakantie
Tuinvakantie
Vaarvakantie
Vakantiefoto's
Vakantiestress
Veiligheidthuis
Vliegreis
Vliegtickets
Vliegvakantie
Vliegvelden
Wandelen
Watersport
Weekendjeweg
Werkvakantie
Winkelen
Wintervakantie
Zeilvakantie
Zoeken
Zomervakantie
Zonvakantie
Zuipvakantie

Alle ActiviteitenLinks

Disclaimer  Werkvakantie


  Geld verdienen in de vakantie en gelijktijdig nog wat zien van de wereld. Of geen geld verdienen maar vrijwilligerswerk doen waar je kost en inwoning voor krijgt. Je doet iets goeds en bent in een vreemde omgeving. Een vakantie om tevreden op terug te kijken.

  Goed doel
  Een avontuurlijke reis maken naar een ver land en tegelijkertijd daadwerkelijk je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het land en de lokale bevolking. Het gevoel krijgen dat wat jij doet betekenis heeft. Voor de mensen met wie je samenwerkt, maar ook voor jezelf. Dat biedt Commundo . Een avontuurlijke reis die je blik op de wereld verruimt. Daarvan neem je meer mee terug dan alleen foto's. Je wordt je bewust van je eigen levensstijl. Het vergroot je zelfinzicht en zorgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

  Ecovolunteer
  Je kunt zeggen dat Ecovolunteer een bijzondere reisorganisatie is. De reizen die ze organiseren zijn geen gewone vakanties. Hun reizen brengen je naar plekken die niet toegankelijk zijn voor toeristen. Op deze plekken kun je de natuur en haar bewoners daadwerkelijk beschermen. Jouw inzet helpt lokale natuurbeschermingsorganisaties in hun werk. Ecovolunteer zijn: een onvergetelijke ervaring.

  Stichting Vobula
  Vobula, dat staat voor Vrijwillig Onderhoud BUitenplaatsen en LAndschappen. Het zijn spotgoedkope vakanties en je kampeert op heel mooie plaatsjes in Nederland. Uiteraard moet daar wel wat tegenover staan: Op werkdagen wordt er elke ochtend gewerkt in en aan de natuur. De weekeinddagen, middagen en avonden kunnen vrij worden besteed. Alle leeftijden zijn welkom. Kijk voor meer info op Vobula.nl  Europa ideeen
  Je kunt er ook voor kiezen binnen Europa voor een bepaalde periode te gaan werken, bijvoorbeeld hotelwerk in Engeland of Spanje, boerderijwerk in Noorwegen of Zwitserland, skileraar in Oostenrijk of werken op een talenschool in Frankrijk.
  Een voorbeeld vind je bij werkvakantie in Frankrijk . En zo zijn er nog veel meer. Bijvoorbeeld op deze site vind je projecten in heel Europa .

  Goedkoop
  Goedkoop en duur zijn afhankelijk van het programma dat je kiest. Ga je bijvoorbeeld een jaar als au pair naar Amerika dan kost dat rond de honderd euro. Je krijgt dan onder meer een retourvlucht New York, een vierdaagse oriŽntatie in New York, en je kunt daarna een maand rondreizen. Je werkt ongeveer vijfenveertig uur per week bij je gastgezin en krijgt bij hen kost, inwoning en ongeveer honderdveertig dollar zakgeld per week.

  Leeftijdsgrenzen
  Voor sommige reizen gelden leeftijdsgrenzen. Voor de meeste programma's moet je minimaal 18 jaar zijn. Alleen voor talencursussen in Europa moet je 16 jaar zijn en voor boerderijwerk in Zwitserland 17 jaar. Voor au pair mag je niet ouder zijn dan 28 jaar. Een working holiday visum, waarmee je een jaar mag reizen en werken in AustraliŽ of Zuid-Afrika, kun je maar tot je dertigste aanvragen. Voor andere reizen gelden zelden maximum leeftijden.

  Sparen
  Als je werkt om geld te verdienen voor een vakantie is het handig om het geld tijdelijk even apart te zetten zodat je er ook rente over krijgt. Bijvoorbeeld een internetspaarrekening.

  JoHo
  JoHo staat voor Jobs & Holidays . De JoHo is een stichting met als doel internationale samenwerking te bevorderen en bied allerlei mogelijkheden tot stage, werken, studeren en vrijwilligerswerk in het buitenland. Daarnaast worden reizigers geholpen met hun voorbereiding.

  World Servants
  World Servants is een christelijke organisatie die huizen, scholen en klinieken bouwt met hulp van teams van jongeren en volwassenen uit Nederland.


  Je kan over werken ook wat dingen lezen bij backpackvakantie .

  Internet
  Ook een manier om aan wat geld te komen is via Internet. De meeste acties zullen je niet meteen ontzettend rijk maken maar ongemerkt spaar je toch aardig wat euro's bij elkaar. Er zijn een aantal bedrijven op Internet die je betalen om e-mails te lezen. En laten we eerlijk zijn: Lezen hoeft niet echt, je klikt op gelezen en het geld is binnen. Ook hebben ze vaak nog wat andere acties om wat bij te verdienen. (en meedoen is gratis)
  Kijk bijvoorbeeld maar eens op de volgende site:
  WFP puntenmail

  Uitgeven
  En wil je geld uitgeven aan heel leuke spullen dan kun je eens kijken op een apart gedeelte waar je veel kunt vinden over winkelen . En heb je niet voldoende geld kan je ook kijken bij Gratis artikelen op internet . Het proberen waard, je vindt misschien net wat je nodig hebt!

  Win
  Kijk voor prijsacties op de pagina prijsvragen ! Dan win je een vakantie ipv ervoor te werken. :-)


Vakantiemail
Aan het surfen op het werk? Iets leuks gevonden?
Stuur deze pagina door naar uw e-mail adres zodat u thuis door kunt gaan!
Stuur nu meteen de e-mail!