Landenvakantie G


Op vakantie gaan kan in heel veel landen. Als er speciale links zijn naar een bepaald land met de letter G dan vind je dat op deze pagina.

Griekenland

Griekenland heeft een rijke geschiedenis met veel tradities. De talloze opgravingen uit de oudheid zijn erg belangrijk voor het land. Cultuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen.
Neem nu het eilandje Lefkas Daar vind je echt van alles om te doen. En natuurlijk ook een geweldig land voor zon-, zee- en strandaanbidders.
Wereldberoemd is de Griekse cultuur met zijn oudheden. Zo primitief als onze voorouders duizenden jaren geleden leefden, zo anders en hoogstaand was toen de Griekse beschaving. Er staan nog steeds in Griekenland allerlei imponerende tempels en paleizen en doen oude sagen en mythen de ronde. Buiten dat is Griekenland de perfecte plek om je vakantie in alle rust, luxe en veel zon door te brengen. De kustlijn van vele kilometers geeft je een geweldige zonvakantie waarbij je helemaal tot rust komt. Er zijn in Griekenland kiezelstranden, zandstranden en rotskusten met leuke baaien.
Men spreekt er GrieksGroot BritanniŽ

Groot-BrittanniŽ bestaat uit vier regio's: Noord-Engeland, Zuidoost-Engeland, Schotland en Wales. Alle delen hebben hun eigen taal, cultuur en historische achtergronden. Groot-BrittanniŽ - Groter dan je denkt! Een vakantie naar Groot-BrittanniŽ is weggelegd voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. In de groene natuur kun je uitstekend wandelen maar neem wel je regenjas mee.
Men spreekt er Engels
Groot Britannie site met meer info
Ga je met de auto op vakantie dan heb je een overtocht nodig. Dit kun je makkelijk zelf regelen.

Bekijk ook een sfeervideo genaamd Visit Britain.

Andere landen

Klik op een link hieronder als je een land zoekt met een andere beginletter.

Landenvakantie A Landenvakantie B Landenvakantie C
Landenvakantie D Landenvakantie E Landenvakantie F
Landenvakantie G Landenvakantie H Landenvakantie I
Landenvakantie J Landenvakantie K Landenvakantie L
Landenvakantie M Landenvakantie N Landenvakantie O
Landenvakantie P Landenvakantie Q Landenvakantie R
Landenvakantie S Landenvakantie T Landenvakantie U
Landenvakantie V Landenvakantie W Landenvakantie X
Landenvakantie Y Landenvakantie Z


 


Andere tipsMerapi Tout & Travel