Landenvakantie S


Op vakantie gaan kan in heel veel landen. Als er speciale links zijn naar een bepaald land met de letter S dan vind je dat op deze pagina.

Schotland

Geniet van de natuur, de gezellige steden en de typisch Schotse gastvrijheid. Vooral tijdens een bungalowvakantie ontdekt u de omgeving vanuit uw 'eigen' lodge. En natuurlijk moet wel de zee overgestoken worden voor die overtocht naar Schotland.

SloveniŽ

SloveniŽ bestaat officieel pas sinds 1991, maar het land heeft een cultuur waar je 'u' tegen zegt! Als toerist raak je niet uitgekeken. Witte kalksteenbergen en uitgestrekte wijngaarden en een ruwe kustlijn. Je kunt hiken in de Alpen en relaxen op het strand. Breng een bezoek aan dit kleine ongerepte land.
Men spreekt er Sloveens.
Slovenie site met meer info (engels)Slowakije

Het landschap van Slowakije is zeer gevarieerd. Een derde van het land is bedekt met bossen, waarin je zowel naald- als loofbomen aantreft. Ook bergen vind je in Slowakije, met het Tatra-gebergte als bekendste voorbeeld.
Men spreekt er Slowaaks.
Slowakije site met meer info (engels)

Spanje

Spanje heeft als vakantieland veel te bieden. Of je nu zin hebt in een 'zon, zee en strand' vakantie of liever de cultuur van het land wilt opsnuiven. Maar ook voor natuur- en cultuurliefhebbers. Een compacte bestemming waar je dit allemaal bij elkaar hebt, is Ibiza. Vlieg met Neckermann naar Ibiza en geniet van een welverdiende vakantie.
Men spreekt er Spaans
Bungalowparken bij La Casita - Vakantiehuizen in Spanje.
Sri Lanka

Het mooiste eiland ter wereld. Of het echt zo is dat is maar de vraag maar mooi is het daar zeker. De tempels en ruÔnes doen je versteld staan en de natuur is ontzettend gevarieerd. Vooral als je op eigen gelegenheid reist zul je merken dat de bevolking heel vriendelijk is.
Ga eens kijken op de site Sri Lanka Online
Men spreekt er Singalees en Tamil.
Sri Lanka site met meer info (engels)Andere landen

Klik op een link hieronder als je een land zoekt met een andere beginletter.

Landenvakantie A Landenvakantie B Landenvakantie C
Landenvakantie D Landenvakantie E Landenvakantie F
Landenvakantie G Landenvakantie H Landenvakantie I
Landenvakantie J Landenvakantie K Landenvakantie L
Landenvakantie M Landenvakantie N Landenvakantie O
Landenvakantie P Landenvakantie Q Landenvakantie R
Landenvakantie S Landenvakantie T Landenvakantie U
Landenvakantie V Landenvakantie W Landenvakantie X
Landenvakantie Y Landenvakantie Z


 


Andere tips

Merapi Tout & Travel