Alleenstaandevakantie

Hangen is ook vakantie vieren
Alleen zijn maar niet zonder op vakantie te gaan.
Want de alleenstaande gaat natuurlijk ook lekker op vakantie. Alleen heeft hij of zij niet altijd direct iemand die meegaat. Je kan natuurlijk gewoon lekker alleen ergens heen gaan en dingen in de wereld ontdekken maar het is ook mogelijk om met een georganiseerde groepreis mee te gaan. Je weet van jezelf wel wat je het meeste aanspreekt. Maar met een groepsreis weet je zeker dat je in ieder geval aanspraak hebt en je indrukken kan delen met anderen.

Varen

Over varen kan je lezen op deze website bij vaarvakantie maar voor alleenstaande is er iets speciaals.
SOS-Holland is een groep mensen die het leuk vinden om met elkaar te zeilen. Sommigen hebben een boot, anderen niet. Er wordt gevaren in schepen van leden en in gehuurde boten. Singles?
SOS staat voor 'Singles Sailors on Sailboats'. Je doet mee als je in je directe omgeving geen (mede-) zeilers hebt, of in een ander gebied en/of soort schip wilt varen. Met nadruk willen ze stellen dat ze geen contactclub zijn. Het gaat ze vooral om het gezamenlijk beleven van een hobby en eventueel, als gevolg daarvan, uitbreiding van je (zeil)vriendenkring. Met andere woorden: Het alternatief voor "solo" zeilen!

Aktiviteiten

Dan is er ook nog aktiviteitenklub Aktivo die is bedoeld voor alleenstaanden in de leeftijd van 25 tot en met 45 jaar. Door deel te nemen aan de georganiseerde aktiviteiten ontmoet je andere singles van je eigen leeftijd. Op een spontane manier kun je interesses en ervaringen uitwisselen en zo je vrienden- en kennissenkring uitbreiden! Alle aktiviteiten worden voor en door leden georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit eerder geweest bent en er zijn bovendien aktiviteiten die je in je eentje misschien niet zo snel zult doen.Speciaal

Een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in o.a. Portugal, Malta, Madeira. De eilanden Tenerife, Kreta, Rhodos staan te popelen om aan het aanbod te worden toegevoegd. Alles op zoek naar de couleur locale van het land.

Groepsreizen

groepsreizen zijn de ideale plek om liefdes op te duikelen. Heb je amoureuze bijbedoelingen, zorg ervoor dat je reist in een groep die aansluit bij je eigen interesses. Niets is zo frustrerend als dat je terechtkomt tussen gelukkige bejaarde echtparen op een reis door het romantische Toscane.

Singles

En wie ook zorgeloze vakanties voor singles organiseert is Aktiva tours. Zij bieden een gevarieerd en groeiend reisaanbod voor singles; zonvakanties, cultuurreizen, rondreizen, vakanties met activiteiten en excursies, cruises en wintersport.
Dus nu naar: Singles fiets aanbiedingen


 


Andere tips

Belvilla


Interrail
Global-passBoomtent