Alleenstaandevakantie

Hangen is ook vakantie vieren
Als je als alleenstaande op vakantie wilt gaan, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Hier zijn een paar suggesties:

Groepsreizen: Er zijn tal van reisorganisaties die groepsreizen aanbieden speciaal voor alleenstaanden. Deze reizen zijn vaak gericht op activiteiten zoals wandelen, fietsen, culturele rondleidingen en meer. Je reist in een groep van gelijkgestemde individuen en hebt de kans om nieuwe vrienden te maken.

Wellness vakantie: Als je op zoek bent naar ontspanning en herstel, kun je overwegen om een wellnessvakantie te boeken. Er zijn verschillende spa's en resorts die alleenstaanden verwelkomen en programma's aanbieden die gericht zijn op yoga, meditatie, gezonde voeding en andere wellness-activiteiten.

Cruise: Een cruise is een geweldige manier om veel te zien terwijl je toch comfortabel reist. Veel cruiseschepen hebben speciale programma's en activiteiten voor alleenstaanden, zoals diners, dansfeesten en excursies aan wal.

Stedentrip: Een stedentrip kan ook een geweldige optie zijn voor alleenstaanden. Je hebt de vrijheid om je eigen tempo te bepalen en kunt genieten van de cultuur, geschiedenis, winkels en restaurants van de stad. Er zijn veel hotels en hostels die kamers aanbieden voor alleenstaanden, en je kunt er ook voor kiezen om in een Airbnb te verblijven.

Ongeacht welke optie je kiest, zorg ervoor dat je van tevoren goed onderzoek doet en de beoordelingen van andere reizigers bekijkt. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een geweldige en veilige reis hebt.Varen

Over varen kan je lezen op deze website bij vaarvakantie maar voor alleenstaande is er iets speciaals.
SOS-Holland is een groep mensen die het leuk vinden om met elkaar te zeilen. Sommigen hebben een boot, anderen niet. Er wordt gevaren in schepen van leden en in gehuurde boten. Singles?
SOS staat voor 'Singles Sailors on Sailboats'. Je doet mee als je in je directe omgeving geen (mede-) zeilers hebt, of in een ander gebied en/of soort schip wilt varen. Met nadruk willen ze stellen dat ze geen contactclub zijn. Het gaat ze vooral om het gezamenlijk beleven van een hobby en eventueel, als gevolg daarvan, uitbreiding van je (zeil)vriendenkring. Met andere woorden: Het alternatief voor "solo" zeilen!

Aktiviteiten

Dan is er ook nog aktiviteitenklub Aktivo die is bedoeld voor alleenstaanden in de leeftijd van 25 tot en met 45 jaar. Door deel te nemen aan de georganiseerde aktiviteiten ontmoet je andere singles van je eigen leeftijd. Op een spontane manier kun je interesses en ervaringen uitwisselen en zo je vrienden- en kennissenkring uitbreiden! Alle aktiviteiten worden voor en door leden georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit eerder geweest bent en er zijn bovendien aktiviteiten die je in je eentje misschien niet zo snel zult doen.Speciaal

Een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in o.a. Portugal, Malta, Madeira. De eilanden Tenerife, Kreta, Rhodos staan te popelen om aan het aanbod te worden toegevoegd. Alles op zoek naar de couleur locale van het land.

Groepsreizen

groepsreizen zijn de ideale plek om liefdes op te duikelen. Heb je amoureuze bijbedoelingen, zorg ervoor dat je reist in een groep die aansluit bij je eigen interesses. Niets is zo frustrerend als dat je terechtkomt tussen gelukkige bejaarde echtparen op een reis door het romantische Toscane.

Singles

En wie ook zorgeloze vakanties voor singles organiseert is Aktiva tours. Zij bieden een gevarieerd en groeiend reisaanbod voor singles; zonvakanties, cultuurreizen, rondreizen, vakanties met activiteiten en excursies, cruises en wintersport.
Dus nu naar: Singles fiets aanbiedingen

 


Andere tips

Belvilla


Interrail
Global-passBoomtent