Motorvakantie


Een motorvakantie is genieten van smalle wegen en mooie uitzichten!
En je hebt veel minder last van files. Op de motor op vakantie gaan is toch een heel andere belevenis dan met ander vervoer. Je bent veel vrijer. Je rijdt een stuk en parkeert op een leuk plekje om te genieten van de omgeving. Een motor toertocht kun je zelf uitstippelen of georganiseerd rijden. Hoe dan ook, je komt op mooie plekken met de motorvakantie.

Tourtochten

Op de site Travelmoto vind je prachtige tochten die je kennis laten maken met Andalucía in het zuiden van Spanje. De natuur, cultuur met zijn geschiedenis maakt van dit gedeelte van Spanje een unieke ervaring. Het is een droom om hier te toeren op de prachtige wegen en zijn afwisselende natuur. Het programma bevat tochten naar en in natuurgebieden, exotische dorpen en het bezichtigen van historische stad Granada.

Dichterbij

Maar ook in Nederland kun je prachtige tochten rijden. Want Nederland kent tal van super wegen. Mooie bochten, goed wegdek, dus om lekker motor te rijden hoef je heus niet altijd naar het buitenland. Maak leuke trips en laat je op leuke manier kennismaken met het voor velen nog onontdekte Nederland. Even lekker er tussenuit en Nederland goed leren kennen.Hotel

Wil je op de rondrit soms gebruik maken van een hotel? Overweeg dan eens een hotelcheque. En zie dat het niet veel kost. De overnachting is gratis en alleen ontbijt en diner moeten in het hotel genuttigd worden, maar dat zou je anders waarschijnlijk ook wel doen!
Meer over hotels zie: Hotelvakantie .

Wegenkaarten

Onderweg is het ook wel belangrijk om een goede kaart te hebben. En je kan veel wegenkaarten vinden op de website van Bol.com. Zowel wegenkaarten als stadsplattegronden en lange afstandsroutes zijn er te vinden. En deze werken ook nog als je lekker in de zon op een bankje zit. Dus kijk even voor wegenkaarten

Huren

Heb je op vakantie je eigen motor niet bij en kun je geen motor lenen, maar je wilt toch motorrijden, dan zul je een motor moeten huren. Aangezien er erg vaak verhalen te horen zijn over negatieve ervaringen met motor-verhuurbedrijven geven ze je graag op de site Biker holiday enige adviezen bij het huren van een motor.
Je vind op die site ook een checklist over je motor, de papieren die je nodig hebt, de geldzaken, verzekering, noodzakelijke bagage, de route, slaapplaatsen en telefoonnummers.Ervaringen

Wie een lange avontuurlijke reis met de motor gaat maken kan dat ook bijhouden op een website. Anderen kunnen er dan weer in meelezen en ideeen krijgen voor hun eigen reis. Iedereen heeft dromen en heel soms heb je de kans om hier iets van in vervulling te laten gaan. Bij de een gaat het om een motortocht via Frankrijk en Spanje naar de bergen en woestijnen van Marokko voor een ander is het een rondreis in Nederland.

 


Andere tips

Basic
Travel
vakantiewoningenCenter
ParcsIndonesië reizen

Sprookjescamping