Winkelen


Winkelen in verschillende steden levert steeds iets anders op en als je op vakantie bent komt je weer eens andere winkels tegen.
Winkelen is iets dat je bijna overal kunt doen, maar het liefst natuurlijk op plaatsen waar meerdere winkels zijn en met leuke artikelen. Op deze pagina worden maar enkele steden genoemd want er zijn er natuulijk nog veel meer. Leuk om een dagje uit met een vriendin leuk te gaan shoppen. Heb je zelf een tip stuur dan even een e-mail.

Enschede

De ontwikkeling van de stad is nog in volle gang maar er zijn heel veel leuke winkels te vinden in Enschede. Daarnaast is er op zaterdag een grote markt welke een ideale gelegenheid is voor de koopjesjagers. Je kan ook meteen even een kijkje nemen bij de Grote Kerk aan de Oude Markt. Het weinige dat er nog over is aan historie in Enschede.
Op de site van VVV Enschede vind je meer info.Met de boot

Ook heel leuk is om een minitrip te boeken. Je gaat lekker naar een buitenlandse stad en gaat daar lekker winkelen. En op de heen en terugweg geniet je heerlijk van allerlei leuke activiteiten (en eten!) aan boord van een luxe schip.

Boeken

Een feestmaal voor de boekenwurm. In Bredevoort serveren meer dan 20 antiquariaten en boekwinkels heerlijk leesvoer. En er zijn ook nog eens twee keer per jaar grote internationale boekenbeurzen en ook kleinere boekenmarkten.
En 'gewoon' winkelen kan natuurlijk ook in Bredevoort!

Apeldoorn

Apeldoorn is omgeven door de uitgestrekte bossen van de Veluwe, het grootste natuurgebied in Nederland. Maar in de stad zelf zie je daar helemaal niets meer van! Dan is het winkel in, winkel uit en zo maar door.
Kijk bij VVV Apeldoorn voor meer informatie over zowel het winkelen als de andere attracties in en rond Apeldoorn.Oldenzaal

Bekroond winkelen dat kan in Oldenzaal. Het moderne winkelcentrum 'De Driehoek' in Oldenzaal kreeg een prijs voor mooiste winkelcentrum van Nederland. Samen met De Vijfhoek is het een prachtige aanvulling op het grote winkelaanbod in de binnenstad. Bezienswaardigheden als de Romaans-gotische St. Plechelmusbaseliek en het Palthehuis geven aan het winkelen een cultureel tintje.
Meer op de site van uit in Oldenzaal .

Winkelen in Londen

En natuurlijk kan je in het buitenland ook lekker winkelen. Om maar even een stad te noemen. Londen.
Londen associeert u met shoppen. Natuurlijk! De stad is het absolute paradijs als het aankomt op winkels. Van chique boetieks in Oxford Street tot tweedehands chaos in Brick Lane: elke modegek kan in Londen terecht! Londen is een van de meest opwindende steden van de wereld. Een grote, bruisende, dynamische stad, bekend om zijn geschiedenis, ceremonieel vertoon en architectuur.

Gratis

En wil je niet teveel geld uitgeven kan je ook Gratis artikelen op internet vinden. Het proberen waard, je vind misschien net wat je nodig hebt!

 


Andere tips

Interrail
Global-passCenter
ParcsCanvas
HolidaysSprookjescamping