Treinvakantie


Met de trein reizen is ontspannen vervoer waarbij je aan weinig hoeft te denken. Je hoeft niet op het verkeer te letten, geen files, en natuurlijk vele momenten prachtige uitzichten. Zeker als je met een klein groepje reist is het heerlijk om bij elkaar te zitten en gezellig bezig te zijn met alle vakantieonderwerpen die je maar kan bedenken. De vakantiereis in de trein is voorbij voor je het weet.

Kinderen

"Kedeng, kedeng, kedengÖ". Je zit met je kleuter in de trein, op weg naar jullie vakantiebestemming in Duitsland. De trein raast door weilanden en bossen en je kindje kijkt zijn ogen uit. Maar ook in de trein is heel wat te beleven. Eigenlijk wil je kleuter heel graag door het gangpad lopen en een praatje maken met de andere passagiers.
Als je met de trein op vakantie gaat, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.Tropisch

Maar het kan ook anders!
Aan boord van de Eastern & Oriental Express beleef je de dramatische contrasten van Zuidoost-AziŽ, terwijl je op comfortabele en luxe manier een reis maakt over het maleisische schiereiland tussen de opwindende stadstaat Singapore, de maleisische hoofdstad Kuala Lumpur en de exotische steden Bangkopk en Chiang Mai in Thailand. Zo'n vakantiereis kan bijvoorbeeld met Incento treinreizen Het motto van Incento treinreizen is: wie haast heeft vliegt of neemt de auto, wie iets wil zien kiest voor de trein.

Met een goedkope pas

Reis per trein overal naartoe in Europa, van de meest bruisende steden tot de lieflijkste dorpjes. Met een pas om makkelijk te reizen en ook nog eens korting. Kijk voor meer informatie op InterrailMuseum

En op de site Modelspoormuseum vind je veel informatie over treinen. En ook worden daar regelmatig in de agenda dingen genoemd waar je als treinliefhebber naar toe zou kunnen gaan.

Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij ZLSM

Bekijk het filmpje over de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij ZLSM. Met deze trein kun je een leuke trip maken in Limburg. Het ziet er leuk uit en voor een dagje uit is dit zeker iets wat je doen moet als je in de buurt bent. 


Andere tips

Interrail
Global-passBasic
Travel
vakantiewoningenIndonesiŽ reizen