Knutselen


Lekker knutselen tijdens je vrije dagen geeft extra ontspanning en je kan zo je eigen herinnering aan de fijne vakantie bij elkaar knutselen. Of het nu in een ver land is of dat je een weekje thuis zit, er is altijd wel iets leuks dat je kan gaan maken!

Op de site www.knutselidee.nl vind je erg veel knutselideeŽn. Zoveel zelfs dat je bijna niet meer kan verzinnen wat je nu eigenlijk wil gaan maken. Daarom heb ik hier een paar leuke vakantie ideeŽn om te knutselen op een rijtje gezet. Maar wil je toch nog meer ideeen dan kan je best toch nog even een bezoekje brengen aan KnutselideeŽn op Wim's Frobel Pagina's

Vakantieboek

Een heel leuk idee is om tijdens de vakantie een vakantieboek bij te houden. En zoiets kun je ook met de hele familie bijhouden. Echt een aanrader!Briefpapier maken

En wil je een brief sturen tijdens de vakantie dan kan je ook even bij Briefpapier maken kijken. Het is natuurlijk voor opa en oma veel leuker om zelfgemaakt briefpapier te krijgen dan een gewoon wit velletje.

Strandjut tas

Ga je op vakantie naar het strand dan is een Strandjut-tas misschien wel erg leuk om te maken. Hiermee zorg je dat het zand tussen al je spullen die je kan vinden op het strand, vanzelf weer verdwijnt.

Herinneringsdoos

En een Herinneringsdoos is eenzelfde soort idee maar dan verzamel je tijdens de vakantie wat spullen en na de vakantie ga je lekker aan het knutselen.

Munten maken

Op vakantie kom je vaak hele mooie munten tegen. Ze zijn echter veel geld waard en je vader en moeder geven de munt dan weer uit aan bijvoorbeeld ijsjes. Maar je kunt ze wel zelf makkelijk namaken: Munten maken
Dus elke dag de mooie munten bewaren, je vader en moeder mogen ze even niet uitgeven, en dan 's avonds lekker de munten namaken. Dan kan de volgende dag het geld weer uitgegeven worden en krijg je misschien weer wisselgeld wat weer anders is!Meenemen

Ook heel handig om mee te nemen op vakantie is een doos met speeltjes en knutselspullen. Maak een doos met speeltjes en knutselmateriaal waar ze zonder gevaar zelf mee kunnen rommelen. Vanuit je bed kun je dan een beetje doordoezelen terwijl de kleintjes even lekker aan het spelen zijn. Denk hierbij aan: potloden, papier (wit en gekleurd), plakplaatjes, stiften op waterbasis, vouwblaadjes, klei, autootjes, kleine poppetjes, schaartje, lijmstift enz.

Website maken

Een andere manier van knutselen is het maken van een eigen website. Leuk om te doen als je weer thuisbent gekomen. De website helemaal zelf maken op de manier die jou het leukste lijkt. Meld je bij hostnet.nl voor een goedkope website. Leuk om je vakantieavontuur te delen met iedereen op de wereld.

 


Andere tips

Basic
Travel
vakantiewoningenACSI
KampeerreizenCewe
FotoserviceBoomtent