Logeren


Lekker een of meer nachtjes slapen bij iemand anders thuis dat is logeren. Als kind logeerde misschien al bij oma of bij een tante. En ook nu nog is het als kind leuk om dat te doen. Zeker als oma ver weg woont in een heel andere omgeving maar zelfs als oma een paar straten verder woont is het heel erg leuk om te doen.
Als volwassene kun je natuurlijk ook uit logeren. Soms bij een ver weg wonend familielid of vriend maar soms gewoon bij bijv de koningin. (Zie verder)

Opa en oma

Veel kinderen logeren wel eens een tijdje bij iemand anders. Bijvoorbeeld bij opa en oma, of bij vriendjes of vriendinnetjes. Of bij een oom of tante. Dat kan natuurlijk ook.
En dat is heel erg leuk, een vakantie opzich.
Lekkere koekjes bakken, wat eigen spullen meenemen, soms zelfs je eigen kussen, een fotomapje met foto's van thuis. Nou dan heb je het vast wel naar je zin.
De foto's gemaakt bij opa en oma kun je natuurlijk ook afdrukken en dan in een mapje of fotoalbum bewaren. Veel leuker dan op de GSM kijken. Kijk bijvoorbeeld eens bij foto's afdrukken bij AHHeimwee

Als een kind een beetje last van heimwee heeft, probeer dan niet om het af te leiden, maar ga lekker samen praten over de eigen kamer van het kind. Breng het in de vorm, van waar staat het bed en wat ligt daar op. Welke knuffels staan er en wat voor kleur heeft het behang.
Het kind even naar huis laten bellen gaat ook vaak goed. Vooral van tevoren al aangeven dat het kind mag bellen als ze dat wil. Alleen al het idee dat je direct je vader of moeder kan horen als je zou willen is al een geruststelling.

Logeren bij de koningin

In Pieterburen heb je logies en ontbijt met taartjes. En je zingt en maakt theater met de Koningin zelf! Laat u inspireren door het Paleis, de gekke attribuutjes, de vrolijke aankleding, kortom de hele entourage zal u inspireren tot een creativiteit waarvan u zelf niet wist dat u het in u had! En dit dan bij een schilder/creatief weekje/weekend of midweek.
En dat alles en veel meer als je gaat Logeren bij de Koningin van Pieterburen . Ze regelen ook paardrijlessen, fietsen en een avondje sauna en bijvoorbeeld een wadlooptocht! Echt je moet even kijken op de website wat er allemaal kan.Logeren bij een kasteelheer

Overnachten in een landhuis of kasteel als je op vakantie bent. Even net doen alsof je van adel bent Ún je laten bedienen door personeel dat elk uur van de dag voor je klaarstaat. Dat kan met een tweedaags arrangement in Jachtslot De Mookerheide in Molenhoek (het meest noordelijke puntje van Limburg). Dit jachtslot ligt in het prachtige natuurmonument De Mookerheide. Een mooi gebied om te fietsen en te wandelen. Kijk op de site: Mookerheide

 


Andere tips

ACSI
KampeerreizenBasic
Travel
vakantiewoningenCanvas
Holidays