Weekendje Weg


Een weekendje er lekker tussenuit is soms gewoon even nodig om weer bij te tanken. Een beetje energie opdoen in ontspannen sfeer in een hotelletje met z'n tweetjes, of juist lekker met het hele gezin in een luxe bungalow. Even uit de sleur en het gevoel van een kleine vakantie hebben. Ook als je samen bent kan een weekendje weg naar een huisje op de hei heel erg lekker zijn.

Veel items op pagina's deze vakantiesite zijn natuurlijk ook te gebruiken voor een weekendje weg. Neem bijvoorbeeld de attractieparken , familievakantie of Hotelvakantie . Overal kan natuurlijk ook iets staan dat voor een kort of lang weekend zal gelden.
Op deze pagina probeer ik nog wat extra aandacht te geven aan het weekendje weg!

Roompot vakanties

Zij hebben met meer dan 40 campings en bungalowparken het grootste aanbod in heel Nederland. Altijd op toplocaties, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Echt heel geschikt voor een weekendje weg zijn deze parken. Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben. Zo zijn de verschillende parken bij Roompot vakanties dus heel verschillend en kun je de ene keer het geheel anders beleven dan de volgende.Aan zee

Ga eens een gezellig weekendje aan zee zitten. Er zijn leuke huisjes te vinden voor een lekker weekendje weg lekker dicht bij de zee. Of het nu een koud of een warm weekendje wordt, over het strand een wandeling maken is altijd lekker. Zeker als je bij koude direct daarna weer lekker de warme bungalow in kan en de warme chocolademelk kan drinken.

Hotelbon

Een hotelbon is een heerlijke manier om een aantal dagen heerlijk, goedkoop, te genieten van een hotel dus bij uitstek voor een ontspannen weekend. De hotelcheque zelf kost niet al te veel en de overnachtingen zijn dan gratis. Alleen ontbijt en diner moet dan vaak in het hotel genuttigd worden en afgerekend. Maar eten moet je toch :-) en je spaart in ieder geval de overnachtingskosten. Het kan ook een leuk cadeau zijn om te geven, alleen moet je dan ook wat zakgeld erbij geven voor het eten.

Brochures

Vergeet ook niet om even bij Brochures te kijken. Ze zijn allemaal gratis aan te vragen!
Leuk om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. En een brochure doorlezen op de bank is ook al lekkere voorpret.


 


Andere tips

Basic
Travel
vakantiewoningenCanvas
Holidays