Christelijke Vakantie

Op vakantie met je geloof is altijd mogelijk
Wil je als christenen ook in de vakantie jezelf kunnen zijn en vind je het leuk om zondagsrust te hebben, te zingen op praiseavonden, maar ook andere activiteiten graag wilt doen. Dan zijn er organisaties die daar heel geschikt voor zijn. Er zijn namelijk reisorganisaties die vakantie en evangelie samen voegen. De een gaat er wat verder in dan de ander maar de sfeer bij zulke vakanties is toch anders. Ben je hiernaar op zoek kijk dan zeker even verder over deze pagina.

Campings

Te beginnen met een camping gelegen in Voorthuizen. Camping ’t Beloofde Land Het programma van deze camping omvat een groot aantal geestelijke en ontspannende activiteiten zoals sing-ins, themaochtenden en optredens van artiesten, koren ed. maar ook droppings voet/volleybal toernooien, zeskampen, braderieën ed. Een familie camping bij uitstek. Een camping waar Christenen zichzelf kunnen zijn.
De Betteld is een groot recreatiepark. Je kan er ook stacaravans en chalets huren. De programma's zijn erg uitgebreid en je moet maar eens op de site kijken wat er allemaal is.
Op De Sikkenberg vind je gastvrijheid en verdraagzaamheid in een klimaat waarin je je thuis voelt. Op je eigen wijze kun je vakantie vieren; geestelijk en lichamelijk "bijtanken". In de schoolvakanties zijn er veel activiteiten waar ieder die dat wenst, aan kan deelnemen. Een greep uit het programma: bijbelstudies, dagsluitingen, kinderclub, zangavonden & gospelconcerten, tienerprogramma’s speurtochten, sport & spel, bosspelen, survivaltochten, kampvuur, droppingen, enz.Jeugdhotel

In Amsterdam vind je De shelter . Een Christelijk jeugdhotel. Voor jonge reizigers die één of meerdere nachten in Amsterdam willen verblijven is dit een ideale uitvalsbasis. De site is voornamelijk voor buitenlanders opgezet en daarom in het engels.

Kinderkamp

Iets speciaal voor de kinderen HGJB . Hier heb je ook vakantiebestemmingen buiten Nederland. De vakanties zijn bedoeld voor tieners en jongeren in de leeftijd van 13 t/m 25 jaar.

Bungalowpark

Voor heel veel rust en ruimte moet je bij Center Parcs zijn. Alle ruimte om jezelf te zijn. Ze hebben prachtige natuurparken in veel landen. Je kan er ook een brochure aanvragen. Center Parcs

Nederlandse kerkdiensten in het buitenland

Er zijn in het buitenland zeker ook allerlei kerkdiensten te volgen. In de meeste gevallen zullen deze zijn in de taal van het land. Dat hoeft niet echt een probleem te zijn en kan zelfs een leuke extra dimensie geven aan de dienst. Je zal misschien van de preek iets missen omdat je het niet verstaat maar dat is voor een paar keer niet zo erg.
Er zijn ook kerken in het buitenland die de dienst in het Nederlands houden. Als je naar een bepaalde plek gaat kijk dan van te voren of er in de buurt Nederlandstalige diensten gegeven worden. Als je dat graag wilt natuurlijk.

Lekker fietsen

Kijk ook eens voor een fietstocht waarbij je zelf het tempo bepaald en je steeds op een andere plek komt. Lekker met z'n tweetjes op pad in de buitenlucht.


 


Andere tips

ACSI
KampeerreizenBasic
Travel
vakantiewoningenCanvas
Holidays