Vliegtickets


Vliegtickets kopen via internet komt er steeds meer in. Vaak kun je verschillende aanbieders vinden met dezelfde bestemmingen en daarmee kun je dan best veel geld besparen door de beste er uit te kiezen.
Op deze pagina vindt je verschillende bedrijven waar je vliegtickets kunt bestellen.

Let op

Soms is niet direct duidelijk welke belastingen en toeslagen nog bij de tickets komen. Verschillende maatschappijen rekenen verschillende tarieven voor luchthavenbelasting, brandstoftoeslag, creditcardtoeslag, toeslag voor telefonisch boeken en ga zo maar door. Daardoor is het moeilijk om de prijzen van de verschillende budgetmaatschappijen te vergelijken.
Kijk dus goed wat er op de site verteld wordt over deze zaken.

Met de taxi

Als je gaat vliegen moet je de auto ergens parkeren of je laten brengen / halen door bekende. Beide kan wel eens lastig zijn. Je kan daarom ook kiezen om met de taxi te gaan. Als je het niet erg vind dat er iemand anders de taxi deelt is het nog vrij goedkoop ook. Natuurlijk kun je ook een prive taxi boeken.De naam op je vliegtickets

Zorg ervoor dat de naam op je vliegtickets gelijk is aan de naam in je reisdocument. Vooral als getrouwde vrouw moet je hier extra op letten! Voorkom dat je ticket wordt uitgeschreven op: mrs 'achternaamechtgenoot', terwijl in je paspoort enkel je meisjesnaam vermeld staat. Dit levert je geheid problemen op bij de incheckbalie. Luchtvaartmaatschappijen kunnen/moeten je dan weigeren te vervoeren.Vroeg opstaan

Vind je het niet erg om 's morgens heel vroeg op te staan boek dan een reis die 's morgens vroeg vertrekt. Deze reizen zijn namelijk vaak tientjes goedkoper dan 's middags vliegen.
En vlieg dan ook nog eens doordeweeks want in het weekend is ook vaak weer wat duurder.

Vliegveld

De meeste vluchten gaan natuurlijk vanaf het meest bekende vliegveld in de buurt en dat is Schiphol . Maar er zijn in nederland en de buurlanden ook andere vliegvelden die soms gebruikt worden. En ook dat kan weer veel geld schelen. Al moet je er dan wel rekening mee houden dat je ook makkelijk bij dat andere vliegveld moet kunnen komen. Voor verschillende vliegvelden zie de pagina: Vliegvelden .

Eten en drinken

Vlieg je heel goedkoop dan heb je veel kans dat eten en drinken niet gratis is op reis. En de prijzen van eten en drinken zijn aan boord van budgetvliegtuigen vaak torenhoog. Neem dan uw eigen boterham mee!

 


Andere tips

Een Vakantiehuisje


Basic
Travel
vakantiewoningenSprookjescamping