Speciaal En Apart


Soms is het allemaal heel anders dan normaal. Leuk! Of in ieder geval iets waar je niet zo snel aan zou denken. Verrassend. Zo zijn er bijvoorbeeld kuurvakanties of speciale sport-vakanties waarbij je beter leert tennissen of golfen. Ook zou je een taal kunnen gaan leren en waar leer je dat beter en sneller dan in een land waar die taal gesproken wordt.
Maar je kan natuurlijk ook op stap met een ezel. Lees verder op deze pagina en wie weet kom je nog op een leuk idee voor de volgende vakantie.
Voor de sportfanaten is er nu een aparte Sportvakantie pagina.

Ontmoet de dolfijnen

Is het je grote wens om een dolfijn van dichtbij te ontmoeten? Dan is dit je kans! Je gaat op visite in het buitengebied van de dolfijnen: de Odiezee. Hier ontmoet je deze wonderlijke dieren van de onderwaterwereld. Kijk voor meer info In het water met dolfijnen

Sprookjesroute

Leuk om een keer te volgen is de Duitese Sprookjesroute. Je kan hem met de auto volgen maar handig is met de camper. Onderweg kom je allerlei sprookjesfiguren tegen. Lees meer over de Sprookjesroute op de website die alleen maar deze route beschrijft. Als je graag reist met een camper dan mag je deze route niet missen. Ook als je geen kinderen hebt is hij prachtig!

Speciaal

Waar iedereen rechtsaf slaat kun je ook linksaf slaan. Via een klein smal weggetje kom je in een bergdorpje.
En aan de rand van dat bergdorpje ligt een landhuis. Eigenlijk een oude boerderij. Waar de boer elke dag met een goed glas op zijn balkon stond, uitkeek over zijn landerijen en in de verte de zon heel langzaam in de zee zag zakken. Authentieke boerderijen, molens, landhuizen en couleur locale.
Een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in o.a. Portugal, Malta, Madeira. De website zal je verrassen!
En mocht je in het huwelijksbootje gaan zitten dan kun je ook eens kijken naar een onvergetelijke huwelijksreisMet muziek

Wist je dat er ook speciale busreizen zijn voor muziekliefhebbers?
Je kan dan met een busreis naar bijvoorbeeld André Rieu, Helmut Lotti, een opera of de Zillertaler Musikantenparade. Het programma varieerd enorm dus kijk even op de site wat er binnenkort te doen is.

Faeröer-eilanden

De Faeröer zijn een West-Europese eilandengroep, gelegen in het midden van de driehoek Schotland-Noorwegen-IJsland en behorend bij het koninkrijk Denemarken. De naam Faeröer betekent 'schapeneilanden' en er wonen ongeveer 45.000 mensen, van wie veel in de hoofdstad Tórshavn. Deze eilanden worden tegenwoordig ook gevonden om vakantie te houden.

Overnachten in een boomtent

Zachtjes meedeinen met de machtige boomstam terwijl u ligt te slapen in een tent die hangt aan een boom... één met de natuur in de boomtent. Die mogelijkheid is er nu! Camping De Hertshoorn in Garderen, in het hart van de Veluwe, biedt u namelijk de unieke gelegenheid om te slapen in een tent die hangt aan een boom!
Kijk op de Boomtent .

Slapen in een tram

Op de website Controversy kun je alles lezen over slapen in de tram. In de tuin van de boerderij staan twee trams die gereden hebben in Duitsland en Amsterdam. Deze zijn omgebouwd tot vier zeer luxe appartementen waar vrijwel alles in aanwezig is.Met een ezel

Een speciale manier van wandelen, is wandelen in het gezelschap van een ezel. De ezel draagt de bagage en de kinderen kunnen af en toe uitrusten en meerijden op de rug van het dier. Kinderen zijn snel enthousiast over de ezel en zullen graag meehelpen met roskammen en optuigen. Meer hierover kun je lezen op Ezelwandelingen .

Wellnessvakantie

Genieten, verwend worden en tegelijkertijd aan uw gezondheid werken.
Heerlijk ontspannen tijdens de vakantie. Bekijk het aanbod op de site.
Luxe vakantiehuis met zwembad in Portugal

Prive zwembad

Zoek je iets met een privezwembad? Je voelt je dan echt een miljonair! Je vindt de leukste vakantiehuizen in zuid Spanje, met prive zwembad en volledige privacy. Vrije ligging, dus niet in een woonwijk of bungalowpark. Heerlijk.
La Casita - Vakantiehuizen in Spanje

Woningruil

Heel speciaal is een woning uitzoeken in het huizenruil programma. Je ruilt met iemand anders de woning. Jij in die van hun en hun in die van jou. Het is wel iets waar je van moet houden want er komt natuurlijk wel een vreemde in je huis wonen. Maar het is goedkoop en zeker apart.

 


Andere tips

Belvilla


Basic
Travel
vakantiewoningenCewe
FotoserviceBoomtent