Kerstdagen


De kerstdagen zijn dagen om samen te zijn met familie en vrienden. Maar dat hoeft natuurlijk niet altijd thuis te zijn. Je kan ook een keer een (kerst)weekendje weg gaan. Of een midweek in een vakantiehuisje gaan zitten en leuke dingen doen. Genieten van de natuur en lange wandelingen maken met de familie, of alleen met je geliefde.
Ben je alleenstaand dan is een groepsreis tijdens de kerst misschien wel een uitstekend idee. Lekker met anderen de kerstdagen vieren in een nieuwe omgeving.
Vooraf gaande aan de kerstdagen zijn er ook vele kerstmarkten te bezoeken. Ruim voor de kerst (vanaf november) zijn die er al volop en de sfeer op zulke markten is altijd heel gezellig. Gezellige verlicht met al die kerstlampjes, de Gluhwijn en de vele kerstliedjes die je hoort. Je komt echt in de stemming en je kan er natuurlijk lekker kerstshoppen.
Op deze pagina vind je in ieder geval verschillende mogelijkheden om eens te overwegen.

Zoek je een vakantiehuisje

En wil je daarbij ook in Gelderland gezellig met familie kerstvakantie vieren. Een prachtige provincie in de winter!
Kijk dan zeker ook op Een Vakantiehuisje
Dit is namelijk de specialist in het verhuren van vakantiehuizen, groepsaccommodaties, caravans, chalets en villa's in Gelderland. Met een zeer groot assortiment aan vakantiehuizen, scherpe prijzen en vele lastminutes is Eenvakantiehuisje.nl een succes. Ook voor een lekkere kerstvakantie. Met het eigen gezin of de hele familie.

OAD

Of je nu de kerstsfeer wilt proeven in DisneyLand Resort Parijs of dat je wilt kerstshoppen in Duitsland. Bij OAD busreizen vind je heel veel leuke kerstreizen voor kleine prijzen.
Kijk dus snel bij OAD busreizen kerst (Kies kerst in menu)Efteling

Het park is schitterend verlicht en er rijdt een Stoomtrein. Ga je er ook in? Met overal gezellige muziek is de Efteling anders dan anders. Er is zelfs een overdekte ijsbaan en voor de kleine kinderen in het Efteling Theater een groot Kinder Winter Wonderland met een glijbaan met 'echte' sneeuw! Dat is misschien een idee, de Winterefteling. Kijk op de Efteling site voor meer info.

Buitenland Londen


Heerlijk kerstshoppen in de sfeervolle straten van Londen? De winkelstraten Oxford Street en Regent Street zijn mooi verlicht en ook de etalages zijn een lust voor het oog. Naast de versierde straten zijn er ook nog de populaire en oergezellige kerstmarkten op verschillende plekken in Londen.

Duitse steden

Duitsland staat er om bekend dat het de meeste en bekendste kerstmarkten heeft. Je kunt er een bezoek brengen aan de gezellige kraampjes en geniet van de glühwein en andere lekkernijen. En dan natuurlijk ook de kerstinkopen doen. Heerlijk shoppen. Wat u ook doet in Duitsland staat een bezoek aan de kerstmarkt garant voor een geweldig uitje!
Ook voor België en Nederland!

Op je gewicht letten?

De kerstdagen staan er ook om bekend dat er veel en lekker gegeten wordt. Maar niemand wil natuurlijk te dik worden. Als extra tip daarom dit: Laat je niet gek maken en geniet van het eten en ga niet op een blaadje sla kauwen als je lekker kunt eten met de anderen. Vaak valt het best mee met het 'dik worden'. Kijk eerst maar eens op de site Afvallen nodig? . Hier kun je simpel bekijken of je eigenlijk wel dik bent en moet afvallen. Je zal zien dat de meeste mensen helemaal niet te dik zijn en dat geld vast ook voor jou. :-)


 


Andere tips

ACSI
KampeerreizenBasic
Travel
vakantiewoningenBoomtent