Zomervakantie


De zomer is gemaakt voor de vakantie.
Eigenlijk gaan de meeste mensen in de zomer op vakantie. Je zegt dan dat je zomervakantie hebt, maar je gaat iets doen en daar gaat deze site eigenlijk over.
Ga je op het water de vakantie houden? watersport , vaarvakantie , zeilvakantie
Of je gaat naar het buitenland, en is je vakantie al dan niet actief. Bijvoorbeeld vliegvakantie

Het enige wat iedereen eigenlijk wil is zon! ( zonvakantie ) Want regen is soms lekker voor de plantjes, het hoeft niet in de vakantie.

Brochure

Wil je alvast een zomerbrochure aanvragen. Kijk dan bij Brochures .

Wat is zomervakantie dan op deze site?

Schoolgaande kinderen die zes tot negen weken vrij zijn! Die roepen het hardste dat ze zomervakantie hebben. Maar hoe hou je die kinderen zo lang bezig?Werken in de vakantie

Ze gaan als ze wat ouder zijn misschien een aantal weken werken?
Hou in de gaten wat de minimum lonen zijn. En hoe zit het met je leeftijd. Wat mag je wel, en wat mag je niet? En je kan zo een leuk centje verdienen voor als je op vakantie gaat.
Als je werkt om geld te verdienen voor een vakantie is het handig om het geld tijdelijk even apart te zetten zodat je er ook rente over krijgt.
Nog iets ouder en een combinatie werken en vakantiehouden is een leuke optie.
Bijvoorbeeld vakantie werk in Frankrijk. toeristisch werk in Frankrijk en meer lees je ook bij werkvakantie

Knutselen

Als kinderen nog te jong zijn voor werk moeten ze ook wel eens bezig gehouden worden. Wat dacht je van leuke knutselwerkjes? Er is echt vanalles te maken en veel dingen kunnen van afval materiaal gemaakt worden.
Kijk maar eens op de aparte pagina Knutselen op deze site.

Attractiepark

Je kan ook met de kinderen naar een attractiepark gaan. Daar zijn er ook verschillende van te vinden in Nederland. Maar je bent dan een dagje druk bezig en je kan er natuurlijk geen 6 weken mee vullen.
Het is voor de kinderen wel ontzettend leuk.
Ook een speeltuin. De grootste in Nederland is wel De Linnaeushof te Bennebroek.
Veel meer over attractieparken op attractieparken .

Wel met de auto maar niet die lange rit

Neem de AutoSlaap Trein. Met de AutoSlaap Trein 's Nachts door Europa rijden is het ultieme vakantiegevoel. Dag files! Dag eindeloze uren op de achterbank! Dag overvolle tankstations!

En voor de kleinere kinderen: Zorg dat je antislip zwemsokken bij je hebt. Het voorkomt valpartijen op de gladde zwembadvloer.


 


Andere tips

ACSI
KampeerreizenCewe
FotoserviceSprookjescamping