Sportvakantie


Sporten tijdens de vakantie is natuurlijk heerlijk. Zeker als je al helemaal gek bent van een bepaalde sport is het leuk om die sport in een ander land, en ander klimaat, ook te beoefenen. En er worden verschillende reizen aangeboden om die sporten te beoefenen. Op deze pagina vind je dus verschillende sportvakanties

Maar ook het bezoeken en bekijken van een sportevenement is een soort kleine vakantie. Je bent met veel gelijkgestemde en bent allemaal voor het zelfde doel in het buitenland. Geniet ervan en moedig je favoriet aan.

Voetbal voor kinderen

Zoek je voetbal vakanties voor kinderen.
Voetbal clinics voor kids gegeven door professionals. Dat wordt nog eens een leuke vankantie voor de kinderen. Als ze van voetbal houden tenminste!

Golfsport

Golfreizen zijn er ook. Op de website staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen. De niet golfers die wel meegaan op de golfvakantie kunnen gebruik maken van de heerlijke verwenningsoorden binnen het aanbod.
Zeker even kijken bij KLM golfreizen .

Golf op Texel

Op Texel kun je ook heerlijk golfen. Golfbaan De Texelse is een Links course golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Uniek is de Par 3 baan waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72 baan met uitdagende hindernissen.
En er zijn genoeg vakantieparken en dergelijke op Texel om zo bijna altijd in de buurt van het golfterrein te zijn. Dat is makkelijk en de kinderen kunnen daar zichzelf prima vermaken. Dus ook zo kun je sportief bezig zijn op Texel.


 


Andere tips

Indonesi reizen

Cewe
FotoserviceBasic
Travel
vakantiewoningenBoomtent