Busreizen

Op vakantie met de bus is ontspannen reizen
Met een busreis reis je ontspannen, meestal in een luxe touringcar, en zie je veel van de omgeving en de bezienswaardigheden van een gebied. Je kan busreizen plannen naar een bepaald land, of bijvoorbeeld een stad. Vaak kun je op deze manier in korte tijd veel van een land zien en je eet lekker 's morgens in je hotel en 's avonds vaak in een leuk restaurantje onderweg. Alles is geregeld voor je.

In de bus

Als het mogelijk is probeer dan een plaats te krijgen aan het gangpad. Het dan makkelijker om even de benen te strekken. Voor het vertrek en tijdens de rustpauzes onderweg rustig rondlopen.
Zorg ook voor makkelijk zittende kleding en lekkere schoenen. Dat maakt de busreis een stuk aangenamer.

Kerst

Veel busreizen worden ook in de kersttijd gemaakt. Een lekkere korte kerstvakantie waarbij bijvoorbeeld kerstmarkten bezocht worden en natuurlijk de rest van de stad bekeken. Kijk hiervoor op KerstdagenReistip

Wil je een stad op eigen houtje bekijken dan is een busreis soms ook nog aan te bevelen omdat het een goedkope manier van reizen is. Je boekt een stedenreis en gaat heen mee tot de stad (of het hotel). De volgende dagen reis je niet met de bus mee, wel even vertellen, en gaat op eigen gelegenheid de stad verkennen. En de laatste dag ga je s' morgens weer met de bus mee naar huis. Vaak zijn de kosten voor de reis zo nog goedkoper dan om bijvoorbeeld een treinreis te boeken.

Andere pagina's

Je kan ook eens kijken op de pagina groepsreizen want daar staan ook reizen die per bus gedaan worden. Of op de pagina stedenreizen welke ook bijna allemaal per bus gedaan worden.

Klagen mag soms wel

Als je je aan iemand ergert tijdens een reis, krop het dan niet op. Vertel de persoon wat je dwars zit of praat erover met de reisleider. Die heeft vaker met dat soort dingen te maken en weet vaak wel raad. Je verpest je eigen vakantie als je er niets van zegt en jezelf blijft ergeren. Maar vergeet niet dat je zelf ook niet perfect bent en dus kun je ook misschien je aandacht ergens anders op richten.


 


Andere tips

Basic
Travel
vakantiewoningenIndonesiŽ reizen

Canvas
Holidays