Safari


Als je veilig thuis zit, zou je willen dat je iets spannends beleefde en als je iets spannends beleeft zou je willen dat je veilig thuis zat.
Maar een safari heeft wel iets dat je zeker een keer moet meemaken. Ook een safari in Nederland kan best indrukwekkend zijn en moet je een keer geprobeerd hebben. Jagen met een fototoestel is leuk en als je de foto's later terugziet en weet dat je zelf die foto genomen hebt is een heerlijk gevoel.

In Nederland

Op het park De Hoge Veluwe kun je een dag- of nachtsafari beleven. Je wandelt de hele dag dwars over ongebaande paden door het Park samen met de boswachter die u de mooiste plekken laat zien. Hij kan je alles vertellen over de bijzondere flora en fauna, de geschiedenis van het Park en haar gebouwen. En, wie weet, ontmoet je onverwacht een edelhert, moeflon of zelfs een wild zwijn!

En wakker worden met het gebrul van de leeuwen. Dat kan je zomaar overkomen wanneer je logeert op een safaricamping. Je kampeert immers vlak naast de dieren in Safari Beekse Bergen. Je kiest bij Beekse Bergen voor een vakantie vol extra's: Als gast heb je onbeperkt gratis toegang tot Safari en Speelland Beekse Bergen.
Safaricamping
En dus hebben we ook over het safaripark! Kom op Safari! Maak in het grootste dierenpark van Nederland kennis met meer dan 100 soorten dieren en bezoek de roofvogeldemonstratie. Meer op Beekse Bergen .

Echt wilde dieren

Bekijk ijsberen en het noorderlicht of ga op tijger safari of ga snorkelen met orca's. Zomaar een paar mogelijkheden die je vindt op de websites van specialisten in wildlife. Lijkt het je wat kijk dan zeker even op hun website voor alle mogelijkheden. Kijk even wat er op het programma staat per dag en laat je verrassen.Reisverslag

Op drie meter ligt een grote leeuw te zonnen. Zo begint een verslag van een safari van Sylvia van den Eijnden. Een verslag met prachtige foto's erbij. Zoals de bijzondere ontmoeting met een luipaard, die hoog in een boom met smaak een antilope aan het opeten is. Echt de moeite om dit vakantieverslag te lezen.
Waarschuwing: Je krijgt waarschijnlijk wel zin om zo'n vakantie ook zelf te gaan doen.

Afrika

Als je een echte safari wilt dan ontkom je toch ook eigenlijk niet aan Afrika. En hoe avontuurlijk wil je het hebben? Als je even op een site leest over Africa dan voel je het avontuur. Een mooie site waarbij de sfeer mij al de zin geeft om Afrika eens aan te doen.
Wil je eventueel eens kijken wat zo'n reis je nu gaat kosten dan kun je eens rondkijken en misschien valt het je eigenlijk nog allemaal wel mee. Zeker als je bedenkt wat je er voor krijgt.
En misschien is een reis met de camper door dat land ook wel geweldig. Kijk maar eens bij Afrikaplus.nlBrochures

Het is onmogelijk om alle reismogelijkheden van Afrika in een brochure op te nemen, maar sommige uitgave komen daar dicht bij in de buurt. Je vindt een keur aan begeleide reizen, per huurauto, tours en "losse" pakketten die in een willekeurige volgorde aan elkaar gesmeed kunnen worden.
Kijk bij Brochures .

Foto's van je safari kun je natuurlijk ook afdrukken en dan in een mapje of fotoalbum bewaren. Je kijkt dan veel makkelijker even naar de foto's. Kijk voor foto's afdrukken bij AH
Ook kun je ze direct in een album laten printen en kun je er ook meteen teksten bij zetten. Helemaal mooi! Voorbeeld van zulke fotoalbums vind je bij Cewe Fotoservice

 


Andere tips

Basic
Travel
vakantiewoningenCanvas
HolidaysSprookjescamping