Landenvakantie C


Op vakantie gaan kan in heel veel landen. Als er speciale links zijn naar een bepaald land met de letter C dan vind je dat op deze pagina.

Caribbean

De populaire bestemmingen zoals Curacao, Bonaire, Aruba, St Maarten en Isla Margarita zijn ruim vertegenwoordigd bij verschillende reisorganisaties.

China

Wil je reizen in de stijl van het land, verblijven in kleinschalige hotels en reisgebieden waar je in contact komt met de bevolking? Wil je slapen in een ‘hutong’ hotel (met binnenhofje), bij een Tibetaanse familie of in een guesthouse tussen de rijstvelden? Wil je fietsen over de stadsmuur van de oude hoofdstad Xi'an of wandelen langs de karstbergen van Yangshuo?
Kijk dan eens bij Chinaonline.nl
Men spreekt er Mandarijn, Chinees (officieel), deels Engels en deels Portugees
China site met meer info (engels)Costa Rica

Costa Rica is een klein land vol natuur want zo’n 20 procent is Nationaal Park. Hoogte en klimaat zorgen voor een verrassende wisseling van landschap. Je komt er geen disco's en torenflats tegen. Wel actieve vulkanen, groene weiden met (bijna Nederlandse) koeien, droge vlaktes, regen- en nevelwouden, plantages, stille dorpjes en tropische stranden, die nog rustig tot zeer rustig zijn. Costa Rica rondreizen kun je goed combineren met Caribische eilanden in Panama en/of koloniale steden in Nicaragua.
Boeken en meer informatie vind je op Costaricaonline.nl.
Men spreekt er Spaans
Costa Rica site met meer info (engels)

Cuba

Met een reis naar Cuba reis je ook achter de stranden, het binnenland in naar verstilde dorpjes in tabaksvelden, de heuvels in en naar suikerrietplantages waar de tijd heeft stil gestaan. Je slaapt in een koloniaal hotel of informele bed-and-breakfast, dan weer op een ranch, in een voormalig fort of een bungalow op het strand.
Men spreekt er SpaansAndere landen

Klik op een link hieronder als je een land zoekt met een andere beginletter.

Landenvakantie A Landenvakantie B Landenvakantie C
Landenvakantie D Landenvakantie E Landenvakantie F
Landenvakantie G Landenvakantie H Landenvakantie I
Landenvakantie J Landenvakantie K Landenvakantie L
Landenvakantie M Landenvakantie N Landenvakantie O
Landenvakantie P Landenvakantie Q Landenvakantie R
Landenvakantie S Landenvakantie T Landenvakantie U
Landenvakantie V Landenvakantie W Landenvakantie X
Landenvakantie Y Landenvakantie Z


 


Andere tipsMerapi Tout & Travel

Merapi Tout & Travel

[Hart] op zoek naar een kwaliteitscamping?