Landenvakantie I


Op vakantie gaan kan in heel veel landen. Als er speciale links zijn naar een bepaald land met de letter I dan vind je dat op deze pagina.

Ierland

Ierland hoort ook bij het Verenigd Koninkrijk van Groot-BrittanniŽ, zoals het land officieel heet. Dit geldt ook voor flink wat kleine eilanden, zoals de desolate Hebriden ten westen van Schotland, de Scilly-eilanden in het Kanaal en de Shetland-eilanden in de Noordzee. Er wordt gezegd dat Ierland een land is om nooit te vergeten
Men spreekt er Iers en Engels.
Ierland site met meer info (engels)
Ga je met de auto op vakantie dan heb je een overtocht nodig.

India

Nergens op de wereld vind je een land waar al je zintuigen op zo'n manier op de proef worden gesteld als in India. Op iedere vierkante meter die je betreedt gebeuren er talloze dingen die je ogen, oren en neus bezighouden.
Men spreekt er Hindi (Maar er zijn 21 officiŽle talen geregistreerd)
Lees ook meer op Indiaonline.nl.

Indonesie

Rond de evenaar ligt een enorme archipel van tropische eilanden. Op ieder eiland wonen heel verschillende mensen met bijzondere gewoonten, bouwstijlen en religies. Op ieder eiland is de natuur weer anders met vaak regenwouden, meren en overal vulkanen en palmenstranden. Als je met een eigen auto, per boot, per vliegtuig en te voet door dit uitgestrekte gebied trekt dan voel overal de zwoele tropen, ruik je de specerijen en ontmoet je al die eilandmensen met hun zadelhuizen, betjaks, paardenkoetsjes, voorouderpoppen, tempels en offerandes.
Men spreekt er Indonesisch
Kijk voor meer info op Indonesieonline.
De specialist in IndonesiŽ reizen is Merapi. Het aanbod van Merapi bestaat uit individuele- en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen. Of het nu gaat om een reis naar Java en Bali of de minder bekende eilanden zoals Kalimantan en de Molukken. Bij Merapi zijn de klanten aan het goede adres.
Merapi IndonesiŽ reizenIsraŽl

IsraŽl heeft een rijk cultureel leven. Breng je een bezoek aan de musea, artiestenwijken en theaters, dan kom je deze verscheidenheid aan culturele uitingen zeker tegen. Je kunt ook naar ťťn van de kustplaatsen. Netanya en Eilat trekken jaarlijks veel vakantiegangers.
Men spreekt er Hebreeuws en Arabisch.
Israel site met meer info (engels)

ItaliŽ

In dit land kun je jezelf wekenlang vergapen aan historische steden, beroemde kunstcollecties, barokke kerken en kathedralen, tempels, tombes en andere overblijfselen van de klassieke oudheid.
Men spreekt er Italiaans
Italie site met meer info (engels)
Le Marche of De Marken is een van de mooiste regioís van ItaliŽ; zandstranden, heuvels en bergen op korte afstand van elkaar.Andere landen

Klik op een link hieronder als je een land zoekt met een andere beginletter.

Landenvakantie A Landenvakantie B Landenvakantie C
Landenvakantie D Landenvakantie E Landenvakantie F
Landenvakantie G Landenvakantie H Landenvakantie I
Landenvakantie J Landenvakantie K Landenvakantie L
Landenvakantie M Landenvakantie N Landenvakantie O
Landenvakantie P Landenvakantie Q Landenvakantie R
Landenvakantie S Landenvakantie T Landenvakantie U
Landenvakantie V Landenvakantie W Landenvakantie X
Landenvakantie Y Landenvakantie Z


 


Andere tips

NKC Camperverzekering